Hellen Noort

SVVT > Hellen Noort

Profiel

Voor- en achternaam

Hellen Noort

Intro

Voor vertalingen vanuit NederlandsEngels en Spaans naar Papiaments en vice versa, werken diverse bedrijven, ondernemers en overheidsdiensten sinds 2010 met Hellen Noort-Concession. Haar werk als vertaler Papiaments omvat oa. het vertalen van persberichten, brochures, advertenties, brieven, websites en interne communiqués.

Vertaler zijn is een vak waarbij kennis van taal, cultuur en inlevingsvermogen centraal staan. Naast het feit dat Hellen Noort nativespeaker is, de Nederlandse en Curaçaose cultuur goed kent, stellen haar klanten haar flexibiliteit, oog voor detail en het feit dat ze met hen meedenkt op prijs.

Dankzij opgegroeid te zijn op Curaçao (met haar Curaçaose vader, Colombiaanse moeder), gestudeerd te hebben in Nederland en de Verenigde Staten, voor Heineken in het Caribisch gewerkt te hebben… is het werken met mensen uit meerdere culturen een tweede natuur. Het vloeiend beheersen van Spaans, Papiaments, Nederlands en Engels en haar karakter helpen hier uiteraard bij.

Ook redigeert Hellen Noort in Papiaments geschreven teksten. Het komt voor dat een klant graag een extra paar ogen mee laat kijken naar in huis geschreven tekst. Dit kan omdat er twijfel bestaat over bijvoorbeeld spelling of stijl.

Telefoonnummer

0643874780

Website

http://www.papiamentu.online

Talencombinatie

Moedertaal

Papiaments, Spaans

1. Vertaalt uit

Nederlands

1. Vertaalt naar

Papiaments

2. Vertaalt uit

Engels

2. Vertaalt naar

Papiaments

3. Vertaalt uit

Spaans

3. Vertaalt naar

Papiaments

4. Vertaalt uit

Papiaments

4. Vertaalt naar

Nederlands

5. Vertaalt uit

Papiaments

5. Vertaalt naar

Spaans

Beroep

Vertaler